Gallok 2014

Bilde: John Arnt Arvola med Brekkesagas Tiri, Thorstein Bjørnstad med Akilles, Øyvind Bjørklund med Pollistas Yvon Mau, Gunnar Guttormsen med Litjåsen’s De Rene og Vakkuniva-Tarzan’s TR Tiff.

 

Gode prestasjoner på Gallokprøven 2014

Årets Gallokprøve startet med et forrykende vær. Det blåste så mye at oppropet måtte utsettes i håp om at vinden skulle løyne, så det var noen spente deltakere som startet med snøscooter til fjells. Vi måtte på grunn av været flytte prøven til noen lavereliggende terreng. Her var det tidvis tungt føre for hundene, men det ble tross alt en fin dag når vi endelig kom i gang. Søndag var værgudene mere med oss, og Gallok kunne vise seg fra sin beste side. Det var bra med fugl i de fleste terrengene, og i solskinn på godt føre ble det en fantastisk dag i fjellet.

I VK stilte tre Breton til start. Pollistas Yvon Mau med fører Øyvind Bjørklund, John Arnt Arvola stilte med Brekkesages Tiri og Ljitåsens De Rene. Alle disse hundene gikk videre til søndagens finale.

I AK var tre Breton påmeldt til start på lørdag, og to på søndag. Gunnar Guttormsen stilte med Vakkuniva-Tarzan’s TR Tiff og Thorstein Bjørnstad stilte med Akilles begge dager. Roy Bjarne Johansen stilte med CR Mailo kun på lørdag.

 

Premier Lørdag:

1.VK kval Brekkesagas Tiri

2.AK Vakkuniva-Tarzan’s TR Tiff

2.AK Akilles

Premier Søndag:

5.VK Finale Litjåsen’s De Rene

2.AK Vakkuniva-Tarzan’s TR Tiff

 

Gratulerer alle sammen!

DK Øst-Finnmark

Ingvild Dahl Trane