Utstilling i Rana 22.6

Idag arrangerte Fuglehundutvalget i Rana Jeger- og Fiskeforening utstilling for stående fuglehunder i GR.7 omfattet av FKF. Vi var kjempeheldige med været og det ble en kjempefin dag både for 2- og 4-beinte.

 

Det var 54 påmeldte hunder og 6 av de var Breton. Breton Bølhøgda’s Hermes etter VULCAIN DE SAINT LUBIN og NV-09 COCO DU VALLON DE LA RIGAUDE, gjorde storeslem i sin utstillings-debut og fikk Excellent i Unghundklassen, 1.konk & CK og ble Best i Rasen! Som om ikke det var nok stakk han av med seieren i gruppefinalen og ble Best i gruppa, BIG 1.

 

Best i motsatt kjønn idag ble Tråsletten’s Runa som er etter INT NORD UCH DKV-10 N J(K)CH BONNEE DES PLAINES DAUXEENES og BEKKAUREN’S MAILO, hun fikk Excellent og ble 1.konk med CK og CERT i Brukshundklassen.

 

Dommer denne dagen var Oscar Wilhelm Nilssen.

 

GRATULERER så mye med flotte resultater!  Håper at dette inspirerer til mer deltagelse på utstilling og jaktprøver videre…

 

Hilsen uautorisert ringsekretær for dagen

Randi Mathisen.