Høstprøven i Ålen 2017 m/CACIT m/ komplett premieliste

NBK ønsker velkommen til Ålen helga 29. sept – 1. okt 2017. UK / AK alle tre dager, og VK Kval lørdag og finale søndag med CACIT. Ålen byr på flotte høyfjellsterreng og vanligvis bra med fugl. Partilister blir kunngjort og oppdatert på breton.no

Lenger ned på denne siden finner dere foreløpige partilister for prøven pr.22.09. Vi har fått tak i ekstra dommer til UK/AK på lørdag, så alle på venteliste lørdag har fått plass. Det er ledige plasser i UK/AK lørdag så ta kontakt med prøveleder for å etteranmelde, så det vil komme endringer i partioppsettet lørdag som følge av dette.

Påmelding kr. 450 / 500 via NKK sine sider. Nytt av året er påmelding og betaling er på NKK sine sider.  Innkvartering, opprop og sekretariat blir på Løvåsen Leir i Haltdalen.

Webfrist: 08.09.2017

Overnatting tilbys ved Løvåsen Leir: Send mail til: [email protected] for booking

Kr. 500,- per pers pr natt, inklusive frokost. Matpakke og kaffe på termos mot tillegg på kr. 75,-. Hund på rom skal være i bur. Det må påregnes å dele rom med flere. Maks 3 på hvert rom.

Middag på Løvåsen Leir betales utom på 280,-

Husk kontanter til parkering!

Vi minner om følgende fra prøvereglementet:

Det å stille til start forutsetter at man er kjent med de til enhver tid gjeldende regler vedrørende start ved fuglehund-prøver. Ved eventuell overtegning må deltakere som ønsker å trekke seg fra venteliste gjøre dette ved skriftlig underretning innen 7 dager før prøven starter for å være berettiget til full refusjon av startkontingent. Utover dette trekkes 25 % administrasjonsgebyr.

For refusjon av startkontingent ved trekking av hund må veterinærattester være sekretariatet i hende senest kl 20 dagen før opprop. Det fratrekkes da 25 % administrajonsgebyr. Skifte av fører meldes til sekretariatet senest kl 20 dagen før opprop.

Deltakelse i VK finale bekreftes ved å betale startkontingenten senest kl 20 dagen før opprop.

Partilister pr 28.09

Partilister for fredag 29.09

Partilister for lørdag 30.09

Partilister søndag 01.10

VK-finale

Premieliste 29.09

Premieliste 30.09

Premieliste AK 1.10

VK premieringer

Komplett premieliste

Prøvekomiteen

Prøveleder: Roger Olsen

TLF909 86 924

Fôr – sponsor