Salten Derby

Lørdag 14. Oktober arrangerte Bodø Jeger og fiskerforening sitt tradisjonelle Salten derby for hunder under tre år. Som seg hør og bør i Bretondistriktet Salten var rasen godt representert både i antall deltagere og på premielisten.

Vinner av Salten derby 2017 ble Breton Stråmyras Teodor til Jan Gunnar Jenssen en ekvipasje som har deltatt mye på NBKs lokale arrangementer og vist gode takter på både prøver og utstillinger. 2.plassen gikk til Tromsørypas Nala til Benedicte Munkvik og Stig Even Edvinsen. 3.plassen gikk til Gordonsetter, men Bretonklubbens lille mascot Taiga til Bjørnar Wik. (Ho e lita og de deltar på alle NBKs tilstelninger) 4.plassen gikk til Sture Wilmanns nye håp Shulegan P Ivy. Så her var det mye Breton i toppen. Vi i klubben er stolte over å kunne fremvise slike resultater og dette viser at engasjerte medlemmer får til hundene sine. Det bare er sånn sier Vidar Theisen.

NBK Nordland nord gratulerer alle firbeinte og eierne med resultatet.