AVLYST! NBK Østlandet inviterer til treningssamling på Grotli 2 – 4 mars

På grunn av for få påmeldte, er samlingen dessverre avlyst.

Vi bor i hytter på Skjåk seter. Vi skal benytte terrengene som er rundt Grotli Høyfjellshotell. Dette er fine fjellområder som skal være godt besatt med ryper. Vi bruker våre egne instruktører. Her er det muligheter for den ferske og den erfarne hund og hundeeier. Det er mulig å komme torsdag kveld for de som ønsker en ekstra dag i fjellet. Alle må ordne frokost og lunsj + middag fredag kveld selv. Det blir en felles middag lørdag kveld (inkl i prisen)

Pris:
Fredag til søndag kr 1200,-
Torsdag til søndag kr 1500,-

Treningskort må kjøpes på inatur.no

Kontakt Morten Løken på mobil 907 73 188 eller Morten Tidemann på mobil 992 49 685 ved spørsmål.

Vi ønsker at alle hundene skal få rikelig slipptid i fjellet, så vi har valgt å begrense antallet til 20 hunder. Det er først til mølla som gjelder. Endelig påmeldingsfrist er onsdag 31. januar 2018. Påmelding til Morten Løken på mail: [email protected]

Vi ses i fjellet!

Hilsen Morten og Morten.