Årets vintersesong starter til helgen!

Helgen 17-18.Februar 2017 braker Vintersesongen for jaktprøver løs med henoldsvis Karlsøyprøven i regi av Karlsøy JFF og Vesterålsprøven i regi av Harstad Og Vesterålen Fuglehundklubb.

I denne sammenhengen oppfordrer vi ALLE til å bli med på dugnad for NBK, og rapportere inn resultater denne vinteren slik at vi får frem gode resultater på hjemmesiden. Vintersesongen 2017 var til NBK’s store glede en forrykende sesong for våre Bretoner, med svært mange gode premieringer. Den ene rekorden etter den andre ble knust forrige vinter og Breton’er oppnådde svært gode plasseringer i høystatusløpene!

NBK håper selvsagt at 2018 sesongen byr på enda flere gode resultater og at vi når nye rekorder premierings-messig med den flotte rasen vår, vi i Web-redaksjonen er helt avhengig av at medlemmer og tillitsvalgte bidrar med stoff og bilder! Send inn info om: Sted, navn på hund og fører, registreringsnummer, premiegrad og et bilde av hunden eller ekvipasjen til: [email protected]o

NBK ønsker alle lykke til på sesongens vinterprøver og jakt, tvi, tvi!