Orreskogen’s G-happy ny N JCH

Orreskogen’s G-Happy (Best De La Source Aux Perdrix – N JCH Reisavannet`s B-Guri) fikk 3.VK Semifinale på BUSKERUD JFF`S GEILOPRØVE 6.- TIL 8. APRIL 2018.

Happy oppnådde med denne premieringen de siste poengene hun trenger for å utløse NORSK JAKTCHAMPIONAT (NJCH) og med CACIT ifra tidligere kan hun nå titulere seg som N JCH forutsatt godkjent søknad hos NKK.

Utdrag fra championatreglene hos NKK: “Foruten å ha oppnådd 25 poeng på jaktprøve i Norge etter nedenstående regler og oppnådd Very good på offisiell utstilling ved fylte 24 mnd, må hunden ha oppnådd et av følgende kriterier: ÆP på skogsfuglprøve, CACIT, Reserve-CACIT, 3 x CK, eller 1. AK fullkombinert jaktprøve for stående fuglehunder. Alle CK må være oppnådd etter 1.1.2010.”

Eier/fører og oppdretter: Hege Bjørge & Anders Ellefsen.

NBK gratulerer! 😀