Invitasjon til Halsnestreffet 8-10 juni

 VELKOMMEN TIL DET  ÅRLIGE TREFFET PÅ HALSNES 8-10 juni 2018

 Det er vår og det betyr familietreff på Halsnes ☺. I tradisjonens tro inviterer NBK avd. Østlandet til treff.

Halsnes er en idyllisk halvøy med et småbruk, skog, jorder og badestrand. Ideell for mange ulike aktiviteter. Halsnestreffet er først og fremst et sosialt treff, som egner seg for alle, ikke minst for din Breton. Her vil hunden din få utfordringer å prøve seg på, og ikke minst sosialisering med mange andre hunder. For barn vil det være aktiviteter som bading, fotball, kanopadling, fisking, barn og hund (utstilling for barn), natursti, og dressur av hund. Det finnes både tråkkebåter og robåter til disposisjon (samt redningsvester)

Lørdag

Kl. 10.00: Stevnet starter med registrering og åpning av arrangementet
Kl. 10.30: Natursti, vi deler inn i vilkårlige lag og går en rundløype som avsluttes med en lydighets konkurranse med hund, der barna er i fokus. 
Kl. 12.00: 100 m sprint. Poengsum legges til naturstien. 
Kl. 13.30: Lunsj (medbringes av den enkelte) .
Kl. 14.30: Barn og hund.
Kl. 1500: Vi håper å få til en mulighet for å introdusere de minste for duer. Her vil Ole Johnny Hansen bidra med trening. Her vil det bli mulighet for å trene sekundering, stand, ro og diverse dressur.
Kl. 16.30: Fotballkamp med en liten vri, barn mot voksne.
Ca. kl. 19.00: Det vil bli servert grilltallerken med premieutdeling for dagens aktiviteter. Drikke medbringes av den enkelte. 

Ny info 04 juni: 
Det er totalforbud mot grilling/åpen ild i kommunen. Vi må derfor avlyse grilling på lørdag og det blir servert gryterett. Ta kontakt med Britt om du har noen spørsmål ang middagen.
Treffet starter lørdag, men det er noen som samles fredag til reker og sosialt. Dette er ikke i regi av klubben, men alle er velkomne. Ta med reker og tilbehør og det blir felles bespisning. Vel møtt til en hyggelig samling.

Søndag 

Kl. 09.30: Frokost rundt bordet i teltet (medbringes av den enkelte).
Kl. 11.00-13.00: Valpe- og unghundskue. Her kan hunder fra 4 mnd til 2 år stille. Vi har gleden av å ha fått Hilde Albech som dommer. Pris kr. 100,- pr. hund. For påmelding sendes hundens navn, fødselsdato og reg.nr til [email protected]

Vi oppfordrer til å ta med campingvogn, lavvo eller telt for overnatting. Det finnes også noen få plasser innendørs. Ta gjerne med bord og stoler. Det vil bli kiosk salg av vafler, kaffe, brus og pølser.
Pris pr voksen: kr. 250,- Pris pr. barn: kr. 150,-.

Betaling på forhånd til konto: 1286.41.80963 eller kontant, ingen VIPPS da det er dårlig med mobildekning på stedet.

Påmelding sendes senest søndag 3. juni til [email protected]

Veibeskrivelse: Fra Oslo er greieste veien mot Lillestrøm, over Fetsund mot Bjørkelangen hvor en tar av til venstre mot Setskog. Et stykke etter kirken på Setskog tar en av i Åserudkrysset til høyre mot Halsnes som er tydelig skiltet.
Kommer du sydfra over Trøgstad tar du til Hemnes. Etter Hemnes tar du til høyre mot Ørje og rett fram til du ser skilt mot venstre til Åserud. Her følger du veien til Halsnes.