Kvikksteps B-Mon Amie ny N JCH

Kvikksteps B-Mon Amie (Peter Gunn – Femme Fatale De La Source Aux Perdrix) vant CACIT finalen på NGK`S GROTLIPRØVE 28.- TIL 30. APRIL 2018 og hun oppnådde dermed det hun trengte for å utløse NORSK JAKTCHAMPIONAT (NJCH). Søknaden om championatet er nå godkjent av NKK og hun kan nå titulere seg som Norsk Jaktchampion, N JCH.

Utdrag fra championatreglene hos NKK: “Foruten å ha oppnådd 25 poeng på jaktprøve i Norge etter nedenstående regler og oppnådd Very good på offisiell utstilling ved fylte 24 mnd, må hunden ha oppnådd et av følgende kriterier: ÆP på skogsfuglprøve, CACIT, Reserve-CACIT, 3 x CK, eller 1. AK fullkombinert jaktprøve for stående fuglehunder. Alle CK må være oppnådd etter 1.1.2010.”

Eier/fører og oppdretter: Morten Løken.

NBK gratulerer med championat! 😀