Vinterprøvene 2018 – Høystatusløpenes sesong

Vintersesongen er nå over, og det har igjen vært en forrykende sesong for Breton. Totalt ble det tatt 171 premier, med fordeling UK/AK/VK: 69 /48 / 53 og av disse var det 23 / 11 / 23  1.UK/AK/VK. Det ble ikke ny premierekord, men det er allikevel imponerende tall. 

Det ble tildelt 4 CACIT i Norge (av 15 totalt ES 4, IS 4, P 2, GS 1), og 1 CACIT i Sverige. De som ble tildelt CACIT var  C.I.T. N JCH N J(K)CH Brekkesagas Tiri E/F: John Arnt Arvola O: Madel HaugenKvikksteps B-Mon Amie E/F/O: Morten Løken og Tuxivarres First Bullet Samson Sorensen x2. E/F: Jon Aurebekk O: Tore Sørensen. I Sverige tok C.I.T. N JCH Raunakkens Cox med E/F: Nils B Skaar O Ronny Sagmo sin 7. CACIT (!) 

I høystatusløpene gjorde Breton det fremragende. Først ut var Sør-Norsk Unghundmesterskap. 3 Breton stilte til start, og til slutt ble det 4. premie på Suhlegan Niusha E/F Axel Clausen O: Øyvind Nagelhus. I Arctic Cup stilte 2 Breton, og finalen ble vunnet av Suhlegan Obelix E/F Gunnar Guttormsen O: Øyvind Nagelhus. 

NM ble en svært begivenhetsrik helg for Breton. I NM-Lag gikk Breton hele veien til topps med 81 poeng med laget C.I.T. N JCH Raunakkens Cox med E/F: Nils B Skaar O Ronny Sagmo.N JCH Tromsørypa’s PA Liz med E/F/O: Per Johnny Skjæran.C.I.T. N JCH N J(K)CH Brekkesagas Tiri med E/F: John Arnt Arvola O: Madel Haugen. I NM individuelt ble det 6 premieringer før C.I.T. N JCH Raunakkens Cox endte på andre plass i NM Finalen. 

Det betyr at Breton har premie i alle høystatusløp i vintersesongen 2018. Det er svært imponerende og meget gledelig at Breton hevder seg så godt i de mest prestisjefylte konkurransene. 

Gratulerer alle premierte gjennom vintersesongen 2018! 

For full premieliste: https://breton.no/aktiviteter/jaktprover/jaktproveresultater-vinter-2018/