Høstprøvene 2018 er i gang!

Da er ventetiden over, båndtvangen er opphevet og jaktprøven er i gang!

Mange spente ekvipasjer under over hvordan opptreningen har gått i sommer, og om formen er god etter en lang og varm sommer (i alle fall i sør)

Prøvesesongen høst 2018 starter 21.august med høyfjellsprøven på Fosen, arrangert av Stjørna JFF. Her stiller 4 ekvipasjer,  Tuxivarres Mix med fører Lars Hasselvold, Rypleja’s Mia med fører Dag Hansen, Orreskogens Ray med fører Sven Oddne Haugen og Raunakkes Ragg med fører Kari Birgitte Ekseth.

Samtidig er det 3 skogprøver. Randsfjord fuglehundklubb på Jevnaker , Norsk Weimaraner Klubb i Østmarka og Solemskog JFF sin prøve i Nordmarka.  Dessverre er det ingen Breton til start på disse prøvene, men noen ekvipasjer på venteliste.

I Straumsbukta arrangerer Tromsø hundeklubb fuglehundgruppe sin årlige fullkombinertprøve og skogsprøve. I fullkombinert stiller Theia med fører Freddy Lillevik, mens på skog stiller Orreskogens Bri fører Per Johnny Skjæran, Suhlegan O’Maze fører Kurt Landau og  F-balder Av Sáráhkká fører Stein Olav Krikvik

NBK ØNSKER ALLE STARTENDE LYKKE TIL!

Husk at alle partilister en midlertidige, så endringer kan forekomme.

 

Dette er NBK sine prøver i høst. Sett av datoene

NBK’s høstprøve i Ålen 28.09 – 30.09

NBK’s Lavlandsprøve 05.10-07.10

 

Husk å melde inn jaktprøveresultater her:

https://breton.no/resultatservice-innmelding-av-resultater/