Ny DK-troms

Hei, jeg heter Kate Linnes er 42 år og er fra Finnmark, gift og har 2 barn på henholdsvis 12 og 16 år. Bor på Kvaløya i Tromsø, noe som gir lett tilgang til flott turterreng, både for jakt og annen frilufts-aktiviteter. Jobber for tiden som barne -og ungdomsarbeider i Einerabben barnehage på Håpet.

Jeg har vært med på jaktturer i 18 år, men ikke som jeger. Har nylig tatt jegerprøven så gleder meg til å prøve den delen også.

Har tidligere hatt en engelsksetter, men er nå første gangs eier av en flott Breton gutt ved navn Hulk av Sàràhkkà som er ca 18 mnd gammel. Han er en trofast turkompis som gladelig blir med på en trimtur i marka på ettermiddagene.

Hulk har deltatt på et par jaktprøver i vinter, jeg er ikke selv med på prøvene men deltar aktiv i treningen hjemme. Planen er å stille Hulk på jaktprøver fremover samt bruke han i jakt.

Liker det sosiale i hundemiljøet. Er kommet ny inn i Breton Troms og er tatt veldig godt imot, masse trivelige medlemmer. Har deltatt på noen treff og det har vært flotte opplegg på disse. Det er et supert miljø, der det er høyt under taket.

Tok vervet som DK i Breton Troms da jeg syntes dette høres spennende ut og jeg har lyst å delta innen hundemiljøet.

Som ny DK håper jeg på tett samarbeid mellom alle DK ene i de forskjellige distriktene og med DK ansvarlig.