Lightspeed Lizzie av Valhall ny Elitehund

Lightspeed Lizzie av Valhall (Reisavannet’s B-aylo – Van’t Passant Heart Of Chelsea) fikk 1.AK Lavland på VESTFOLD FHK`S VESTFOLD 2-PRØVE 19.0KTOBER 2018 og ifra tidligere har Lizzie oppnådd Excellent m.CK og CERT i Brukshundklassen den 27/5-2018 på Buskerud Jeger- og Fiskeforening sin utstilling i Sande i Vestfold og hun oppfyller dermed kravene til å bli Elitehund i NBK.

1AK kritikken lyder følgende: «I åpent terreng og vekslende vind jakter Lizzie i stor fart og fin stil, lett aksjon. Revierer glimrende, bruker vind og biotop fornuftig i god kontakt med fører. Finnes i stand på stubbåker, reiser djervt og presist fasan. Rolig i oppflukt og skudd. Fortsetter sitt glimrende søk. Stand, foter til ny stand, reiser villig og presist fasan, rolig i oppflukt. Utreder, ny stand, fasan letter presist. Rolig. En prima jeger som tildeles 1.AK. Apportbevist fremvist.»

Eier/fører: Roar Emil Bergmann og oppdrettere: Lars Helge Andreassen & Randi Christin Mathisen.

NBK Gratulerer!