Medlemsmøte 29. januar for Østlandsgruppa

Tirsdag 29. januar var det en liten gjeng samlet for medlemsmøtet på Nordre Lindeberg gård. Her fikk vår nye DK, Roar Sætervoll, presentert seg. Samtidig oppfordret han folk som vil stå på stand for NBK på Camp Villmark i Lillestrøm 26-28 april, til å ta kontakt med Britt Halvorsen på mail: [email protected] . Vi trenger folk til stand fredag, lørdag og søndag. Ellers skal Østlandsgruppa stå for Landstreffet 2020, så ta gjerne kontakt med en i Østlandsgruppa dersom du ønsker å være i en av arbeidsgruppene. 

Videre fikk vi et forrykende foredrag av Kåre Ohrvik om mink og mårfangst/fellefangst. Han har lang erfaring med fellefangst i Østmarka. Han ga oss en demonstrasjon av ulike feller, råd om åte, plassering av feller, flåing og masse masse mer. Jeg har hørt fra flere som var der at de nå vurderer å kjøpe feller. Så gjenstår det å se om hvem av oss som får vår første mår/mink.

Kvelden avsluttet med Milla Stavs presentasjon av foring og noen smaksprøver til de firbente. Smaksprøver til oss tobente hadde Edel Tyskerud sørget for, men to svære kaker som gikk unna.

Takk til dere alle som bidro for en hyggelig kveld!

Britt Halvorsen