Påminnelse fra Fuglehunden

Det er ikke lenge til nr 2 skal sendes ut. Også i år vil blad sendes til de som ikke har fornyet/betalt årets kontingent ennå – sammen med en hyggelig brev som minner om at kontingent må fornyes for ikke å gå glipp av neste utgivelse.
Blad sendes til alle som har fornyet + alle som var medlem pr 31.12. og som ikke har betalt ennå.
Men – det er jo ikke noe vits i å sende blad til de som har sagt opp medlemsskapet sitt nå etter nyttår. Det samme gjelder dersom mottaker har gått bort.

Ønsker du ikke motta Fuglehunden lengre? Gi beskjed til [email protected] så fort som mulig. 

En annen ting; det er stadig mange returblader. Blader som sendes tilbake fordi folk har flyttet eller har fått ny adresse. Blad blir maskinelt sortert, og dersom adresse ikke er 100% riktig, så blir det ikke levert. Oppfordrer derfor alle medlemmer til å melde adresseforandring og/eller sjekke at de har rett adresse registrert hos NKK.

Vet at mange som tidligere hadde f.eks. gårdsnavn eller gate uten nr, nå har nye adresser med både gate/vei og husnummer. Alt må være riktig skal bladet komme frem.