Vanity Oceane ny Elitehund

N UCH Vanity Oceane (C.I.B. Bayard Dit Bono De Saint Lubin – N UCH NV-11 Vanity Kitchenette) fikk 1.AK Lavland på VESTFOLD FHK`S VESTFOLD 2-PRØVE 21.0KTOBER 2018 og ifra tidligere har Oceane oppnådd flere Excellent m.CK og CERT i Brukshundklasse på utstilling og hun oppfyller dermed kravene til å bli Elitehund i NBK.

1AK kritikken lyder følgende: «Oceane starter ut friskt og dekker terrenget prima i meget stor fart og intensitet i god kontakt med fører. Oceane jakter hele dagen og dekker kant og stubb på beste måte og briljerer søksmessig. På slutten av dagen finnes Oceane i stilfull stand. Går villig på og reiser presist fasan og er rolig i oppflukt og skudd. Utreder godt. Apportbevist fremlagt. Tildeles idag 1.premie AK»

Oppdretter og eiere er: Gitte Hjorth Sørensen og Hallgeir Bergh.

NBK gratulerer!