1AK til Van’t Passant Le Mans

Van’t Passant Le Mans (C.I.T CHP CHA CHT VOF/FTP VVOF/FTP Dracula du Mas d`Eyraud – C.I.B C.I.E NORD UCH FI UCH DK UCH SE UCH NO UCH N J(K)CH HeW-11 V-11 DKV-10 HeW-12 Bonnee des Plaines Dauxeenes) fikk 1.AK på VEST-FINNMARK FHK`S ALTAPRØVE 14. APRIL 2019.

Kritikken lyder som følger: «I varierende biotop på vekslende føre jakter Le Mans med høy intensitet og meget stor fart. Utmerket søksbredde og utmerket reviering i vekslende vind i god kontakt med fører. Finnes i stand, reiser ryper villig og presist. Rolig i oppflukt og skudd. Utreder ok. Apportbevis forevist. En glimrende hund som tildeles sin velfortjente 1.premie AK. Slipptid 60min. Tallkarakterer: 5,5,6,4,4,4.»

Eier/fører og oppdretter: Vesa Virkkula.

NBK gratulerer!

1AK til Van’t Passant Le Mans med E/F: Vesa Virkkula.