1UK til Reisavannet’s Moon

Reisavannet’s Moon (N UCH Suhlegan Obelix  – Reisavannet’s Zb-mary) fikk 1.UK på VEST-FINNMARK FHK`S ALTAPRØVE 14. APRIL 2019.

Kritikken lyder som følger: «I tett skog på vekslende føre jakter Moon med særdeles høy intensitet og meget stor fart. Utmerket søksbredde og utmerket reviering i god kontakt md fører i vekslende vind. Har idag 2 fuglarbeider der Moon reiser ryper villig og presist. Rolig i oppflukt og skudd. I stand der ryper letter presist rolig i oppflukt og skudd. En glitrende unghund som tildeles en solid 1.premie UK. Slipptid 60min. Tallkarakterer: 6,5,6,4,4,4.»

Med 2 fuggelarbeid med reis og 1 fuggelarbeid uten reis ble dermed Moon også kåret til Altaprøvens beste UK hund!

Eier/fører: Eirik Hansen og oppdretter: Tor-Eivind Båtnes.

NBK gratulerer!

1UK til Reisavannet’s Moon med E/F: Eirik Hansen.