1UK til WintherRypa’s Ziva

WintherRypa’s Ziva (C.I.T. N JCH Raunakkens Cox – N J(K)CH N JCH Kvikksteps Mira) fikk 1.UK på SALTEN FHK`S SALTFJELLPRØVE 26.- TIL 28.APRIL 2019.

Kritikken lyder som følger: «Ziva starter ut i meget stor fart og med høy intensitet. Jakter det anviste terreng på en glimrende måte. Bruker vind og biotop meget godt og får med seg mye terreng i dybde og bredde og har meget god fremdrift. Ziva bekrefter sitt søk utover dagen og holder god kontakt med fører. I sitt siste slipp og i siste sekund kaster Ziva seg i en stram stilfull stand. Når vi er på tur opp til Ziva i stand og er på jaktbart hold så reiser Ziva rype djervt og presist. Er komplett rolig i oppflukt og skudd. Tildeles en velfortjent 1.premie UK. Slipptid 75min. Tallkarakterer: 5,5,6,4,4,4»

Eier/Fører: Johnny Brattbakk og oppdretter: Eivind Winther.

NBK gratulerer!