Fantastisk vintersesong – Ny premierekord

Vintersesongen 2019 går inn i historiebøkene som den beste prøvesesongen så langt!

Med hele 222 premieringer ble det siste helgen satt ny rekord med god margin. (Gammel rekord 198) Dette skjer samme sesong som bretonlaget tar seieren i NM-lag vinter for andra gang på rad. Dette viser at det både er god bredde og gode topphunder i NBK.

Det er spesielt mange premieringer i UK. Av de 222 premieringen er det tatt 116 premieringer i UK, med 36 1. UK. Det kan se ut til at det er et lite generasjonsskifte på gang og alle premieringen i UK lover godt for fremtiden. I AK var det 51 premieringer med 11 1.AK. I VK ble det tatt 55 premieringer med 20 1. VK. Det ble delt ut 4 CACIT i løpet av vinteren.

 

NBK gratulerer alle premierte i vinter! 

 

Komplett premieliste: 

https://breton.no/jaktprveresultater-vinter-2019/

 

Ett tilfeldig utvalg bilder fra vinteren: