Fantastisk vintersesong – Ny premierekord

Vintersesongen 2019 går inn i historiebøkene som den beste prøvesesongen så langt!

Med hele 222 premieringer ble det siste helgen satt ny rekord med god margin. (Gammel rekord 198) Dette skjer samme sesong som Breton-laget tar seieren i NM-lag vinter for andre året på rad. Dette viser at det både er god bredde og gode topphunder i NBK.

Det er spesielt gledelig å se at det er så mange premieringer i UK. Av de i alt 222 premieringene er det tatt hele 116 premieringer i UK, og 36 av de er 1.premie UK. Det kan se ut til at det er et lite generasjonsskifte på gang og alle premieringene i UK lover godt for fremtiden.

I AK var det 51 premieringer med 11 1.premie AK. I VK ble det tatt 55 premieringer med 20 1.premie VK. Det ble delt ut 4 CACIT i løpet av vinteren.

NBK gratulerer alle premierte i vinter! 

 

Komplett premieliste: 

https://breton.no/jaktprveresultater-vinter-2019/

 

Ett tilfeldig utvalg bilder fra vinteren: