Stråmyran’s Teodor ny Elitehund

Stråmyran’s Teodor (N JCH Tromsørypa’s P E Hero – Far Si Pie) fikk 1.AK på SALTEN FHK`S SALTFJELLPRØVE 27.APRIL 2019. Han har også oppnådd Excellent m.CK og CERT i Brukshundklasse og etter at eieren ble medlem i NBK oppfylles dermed kravene til å bli Elitehund i NBK.

Kritikken lyder som følger: Teodor starter i et særdeles godt søk i høy fart, fin stil og aksjon i god kontakt med fører. Senere går Teodor glimrende i alle vindretninger og er svært forutsigbar. Har en stand uten resultat. Senere ny stand. Reiser djervt og presist enkelt rype og er komplett rolig i oppflukt og skudd. Utreder erfrent. Apportbevis forevist og ok. Tildeles idag 1.pr.AK. Slipptid 70min. Tallkarakterer: 5,5,6,4,4,4.»

Eier/fører: Jan Gunnar Jenssen og oppdretter: Åge Johan Lekanger.

NBK gratulerer!