Orreskogen’s F-Saga ny Elitehund

Orreskogen's F-Saga

Orreskogen’s F-Saga (Elvis Du Bois Courcol – Brustindens E Ulla) fikk 1.premie AK på VESTLANDET FHK`S PRØVE I RAGGSTEINDALEN 25. AUGUST 2019 og ifra tidligere har Saga oppnådd Very Good i Brukshundklassen på Utstillingen til Vestlandske Fuglehundfestival den 25/05-2019 og hun oppfyller dermed kravene til å bli Elitehund i NBK.

1.AK Kritikken lyder: «I et noe uoversiktlig terreng jakter Saga med særdeles høy intensitet, meget stor fart og fin stil. Får med seg enormt med terreng og revierer systematisk i motvind. God kontakt. Trekker ann til stram stilfull stand. Reiser villig og presist rugder. Rolig i oppflukt og skudd. Utreder erfarent og fester ny stand. Reiser villig og presist rugde. Rolig i oppflukt og skudd. Utreder. Saga jakter glimrende dagen ut og tildeles en velfortjent 1.AK. Apportbevis fremvist. Slipptid 60min. Tallkarakterer: 5, 5, 6, 4, 4, 4.»

Eier/Fører: Sigurd Sørvig og oppdrettere er: Hege Bjørge & Anders Ellefsen.

NBK gratulerer!