Kamvatnet’s Bella ny Elitehund

Kamvatnet’s Bella (Max Odin – Kamvatnet’s Aqua Vita) fikk 1.AK Lavland den 29.09.2019 på NBK’s Lavlandsprøve på Skogsbygda og ifra tidligere har Bella oppnådd flere Excellent m.CK og blitt Fullcertet i Brukshundklassen og hun oppfyller dermed kravene til å bli Elitehund i NBK.

Kritikken lyder som følger: «Bella jakter med ett erfarent søk og dekker alle biotoper med høy intensitet. Stort format på stubb, god kontakt med fører. Sjans på fasan. Fortsetter senere sitt glimrende søk. Stand, reiser presist fasan, rolig i oppflukt og skudd. Utreder Ok. Fortsetter dagen ut på sitt glimrende vis og tildeles med glede en 1 PR AK. Apportbevis fremlagt. Slipptid 60min. Tallkarakterer: 6-5-6-4-4-4.»

Eier: Andre Fleskheller / Fører: Stian Aaserud og oppdretter:  Morten Johnsen og Anne Lise Vedeler.

NBK gratulerer!