Årsmøtet 2024

Her er praktisk info om årsmøtet og medlemsmøtet i forkant. Årsmøtet avholdes på Scandic Hell på Stjørdal lørdag 10.2 kl 16:00. Det vil bli medlemsmøte fra kl 10:00 i forkant av årsmøtet.

Medlemsmøtet i forkant av årsmøtet vil bli sendt via nettet som et Zoom møte. Her er linken for å delta på Zoom møtet: https://us06web.zoom.us/j/83754194514?pwd=DHuW1lN4LZgk5Oglkjo5pvVwGenxUf.1 Vi anbefaler at du tester å koble deg opp i forkant av møtet, det kan være at du må laste ned / oppdatere en zoom klient. Det vil være mulig å stille spørsmål via chat funksjonen.

Det vil også bli mulig å delta på selve årsmøtet via nettmøte. Hvis årsmøtet godkjenner det, vil deltagere via nettmøte også kunne delta i avstemmingen via nettmøtet. Det vil være mulighet til å stille spørsmål, og å gi kommentarer via chat funksjonen i nettmøtet. Alle som skal delta på årsmøtet via nett må melde seg på dette på forhånd, og det vil bli sjekket gyldig medlemskap før innslipp i nettmøtet. Vi oppfordrer deltakere om å starte nettmøtet i god tid før kl 16.

Ønsker du å delta på årsmøtet via nettmøte, gi beskjed om dette til tor.einar.jorgensen@hotmail.com  Lenke til årsmøtet vil bli tilsendt.

NB! Husk å betale medlemskontingenten for 2024 for å ha stemmerett, betales på din side hos NKKFullmaktsskjema kan lastes ned her  Fullmakter kan kun benyttes ved fysisk oppmøte, ikke ved deltagelse vi nett. Også de som avgir fullmakt må ha gyldig betalt medlemskap.

Bretoninfo_v3 2024 (Oppdatert 09.02.2024)
09.02: Oppdatert årsrapport og aktivitetskalender Østlandet
07.02: Oppdatert med regnskap, budsjett, elitehunder, stambokførte titler, registreringsstatistikk