BretonforumNBK har åpnet et nytt forum på FB: https://www.facebook.com/groups/1128752020610299/

BRETONFORUMET finner du her

Hvis du mangler bruker, eller har glemt passordet, så kan du lage deg bruker eller få nytt passord HER

REGLER FOR BRUK AV FORUMET:

1) Personangrep/persondebatter
Det er ikke tillatt å skrive krenkende, nedsettende eller injurierende om noe individ / oppdretter / kennel kjent eller ukjent. Det er heller ikke tillatt å spre rykter, eller spekulere rundt årsakssammenhenger man ikke kjenner.

2) Det er ikke anledning til å skrive støtende, vulgært, injurerende, hatsk, truende, eller andre typer innlegg som er i strid med gjeldende lovverk eller normal folkeskikk. Ved brudd på dette vil vi i ytterste konskvens gå til utestengelse fra forumene, og varsle ISP’en (internettleverandøren) til den som legger inn slike innlegg. Vi registrerer IP-adressen i alle innlegg og vil om nødvendig bruke dette ved brudd på våre retningslinjer.

3) Reklame er ikke tillatt. Linker i signatur og innlegg er likevel greit så lenge det ikke peker til registrerte foretak der forfatteren har interesser, siden med pornografisk eller rasistisk innhold, eller annet som er forbudt ved norsk lov.

4) Det er ikke lov å gjengi materiale med kopirett (Kopinor.no)

5) Administrator og moderator(ene) på disse formuene forbeholder seg retten til å fjerne, redigere, flytte eller stenge et hvert tema når de anser det nødvendig. Administrator og moderator(ene) på forumene forsøker å fjerne eller redigere alle støtende innlegg så fort som mulig, men det er umulig å overvåke alle temaer og innlegg. Tråder som passer bedre i et annet forum, flyttes. Dette fordi brukeren da har større sjanse til å få svar.

6) Det er ikke tillatt å samle inn e-postadresser på sidene for utsending av reklame og lignende. Du kan heller ikke bruke forumets «pm-funksjon» (private meldinger) til dette.

Gammelt stengt forum fra før 2005