Aktivitetene 

Apportkonkurranse

Apport

Også i år skal vi kåre den beste apportøren på landstreffet….og vi snakker om hunden. Det loves en konkurranse som vil kreve mer av både hund og fører enn det dere har vært vant til fra alle tidligere landstreff. Vi oppfordrer til å starte treningen i god tid før ankomst Tromsø.

 

Duetrening hos Oslo Hundeskole i Straumsbukta

Duetrening

Vi har gjort en avtale med Oslo Hundeskoles avdeling i Tromsø om duetrening både torsdag og fredag. Dette er et tilbud som vi tror kan passe godt for de som kommer til Tromsø  før landstreffet starter.
Hundeskolen ligger Straumsbukta på Kvaløya,  ca. 40 min biltur fra Tromsø Camping. På anlegget er det tilrettelagt med gapahuk med mulighet for grilling.
Det serveres ekte bålkaffe, og legges opp til trening med duer og en liten uhøytidelig konkurranse.

 

Klubbmesterskap i Leirdueskyting

Leirdueskyting

Hvem blir beste skytter i 2017 ? Det skal konkurreres om tittelen beste leirdueskytter. Kanskje ikke så dumt å hive seg i trening !
I tillegg vil vi ha egen skyting for Ungdom. Skudd og duer er inkludert i påmeldingsavgiften.

 

Guidet tur til Fjellheis-platået

Fjellheisen

Opplev Tromsø beste utsikt fra Fjellheisen, 421 m over havet. På utsiktsplassen foran Fjellstua har du orkesterplass og kan nyte Tromsø i panorama. Ved hjelp av sherpaer fra Nepal startet man i 2016 bygging av en steintrapp opp aksla. Arbeidet skal være ferdig i 2017 og vi håper at trappa kan benyttes når landstreffet går av stabelen. Vi inviterer til guidet gåtur opp steintrappa eller alternativt langs stien som går mot juvet og deretter mot Fjellheis-platået. De som ønsker en roligere tur kan selvfølgelig løse billett til heisen.