Om Landstreffet 2017Invitasjon til Norsk Bretonklubbs Landstreff i Tromsø 7. – 9. juli 2017

Norsk Breton klubb, distrikt Troms, har gleden av å ønske velkommen til landstreff i Tromsø den 7. – 9. juli 2017. Årets landstreff markerer NBK’s 60 års jubileum, og blir en stor feiring av klubben, hunden og oss selv.
Landstreffet har base på Tromsø Camping som ligger idyllisk til i inngangen til Tromsdalen. Området er omkranset av storslåtte fjell med Tromsdalstinden i bakgrunnen og umiddelbar nærhet til Tromsdalselva og mye herlig storslått nordnorsk natur.
Vi har lagt opp til et kompakt landstreff der alle hovedaktiviteter foregår på Tromsø Camping eller i nær tilknytning til denne. Campingen og området rundt har vært gjennom store endringer de siste årene og anlegget fremstår i alle hovedsak som nytt og moderne med gode fasiliteter både for overnatting og uteaktiviteter.
Direkte fra campingplassen har du tilgang til flere kilometer med flotte sti- og skogsveitraseer innover Tromsdalen. Her kan både to og firbeinte starte dagen med en forfriskende morgentur før frokost.

Du finner også informasjon på Arrangement siden på FB til NBK: NBK’s landstreff – 60 års jubileum.

Hvor i Tromsø ?
Tromsø Camping ligger på fastlandssiden en knapp kilometer nord for Tromsøbrua. Kart over området. En tur inn til Tromsø sentrum tar ca 5 minutter med bil og ca 30 min til fots.

Betalingsmidler.
Alle betalinger under landstreffet vil du kunne utføre med bankkort via betalingsterminaler, i tillegg til betalingsløsningene mCASH og VIPPS som du har tilgjengelig på din smarttelefon.
Husk å laste ned appene og installer på din telefon. Vi tar selvsagt også imot kontanter, men ønsker å minimere dette.

 

Disse bedriftene støtter Landstreffet 2017:

Scanfisk      

  

Shou logo