Landstreffet 2021

Landstreffet 2021 ble arrangert av Østlandsgruppa på Johnsgård Turistsenter i Engerdal 3.-4. juli. Et nydelig sommervær var med på sette en flott ramme rundt arrangementet, som dette året var forenklet mht smittevern. Både hunder og eiere benyttet anledningen til å bade i Langsjøen, noen gikk fine fjellturer eller løp litt i Båren treningsterreng.

Det offisielle programmet bestod blant annet av utstilling lørdag, se egen artikkel om denne.

Det var Rally lydighetskurs ved Kristin Rimehaug Kværna med mange dyktige deltakere. Noen prøvde seg også på leirdueskyting, og vinner her ble Rune Andre Kværna. Gratulerer!

Festmiddagen lørdag ble inntatt i nydelig sommervær nede på brygga. Elghakk «fra ei lokal elgkvige skutt bare noen hundre meter fra Johnsgård, og hemattkjørt på en MF-135» smakte deilig til vert Jonas Johnsgård’s historier! Det var også loddsalg med mange fine premier, og tegnekonkurranse for barna. Etter middagen ble det utdeling av gullmerket til Kenneth Sveen (for 2019) og Monica Tallhaug (for 2020). Gullmerket tildeles personer som gjennom sitt arbeid med Breton, i kortere eller lengre periode, i sterk grad har bidratt til å høyne rasens og klubbens anseelse. NBK gratulerer og takker for strålende innsats!

Søndag ble det arrangert apportprøve og her er resultatene:

1AK
Bølhøgda’s Jenni
Orreskogen’s D-yr
Balbergkampens J Snøsøte
Red Dubliner D Fjellfant

2AK
Red Dubliner D Elba
Femundsmarkas Nova (Irsk Setter)
Kamvatnet’s Cimbee
Jerpsetra’s C – Millie

3AK
Miro
Bivdi von der Freilichtbühn

2UK
Isvinds Cuba Libr
Raika Du Pairon De Sologn

NBK gratulerer alle premierte!

En spesiell takk til Monica Tallhaug og Kjersti Qviller for et flott arrangement, og takk til alle hunder og deres eiere for et trivelig treff!

Gullmerket 2020 tildelt Monica Tallhaug av leder i NBK Anders Ellefsen

 

Gullmerket 2019 tildelt Kenneth Sveen av nestleder i NBK Inger Lise Ingdal

 

Rally lydighet introkurs med Kristin Rimehaug Kværna

 

Apportprøve med Bølhøgda`s Jennie og E/F Lars Farnes

 

Arrangementskomiteen Monica og Kjersti