Landstreffet 2022 – med påmelding og program

Årets landstreff for NBK blir i Sauda (Saudasjøen) 1.-3 juli. 2022.
Påmelding til årets landstreff skjer i linken under:

Påmelding landstreff

Program for årets landstreff finnes her:

Programhefte

De som ønsker å starte planleggingen og følge i «sommerbilens» hjulspor kan starte med å se dette innslaget:

https://tv.nrk.no/serie/sommerbilen-minutt-for-minutt/2020/ENRK30003020

Er du mindre glad i luftig utsikt og smale veier, kan du selvsagt kjøre via Etne.

Sauda ligger 2,5 timer kjøring fra Stavanger. I Stavanger kan du delta på en av sommerens mage festivaler. Glamat-festivalen begynner noen dager tidligere enn landstreffet. Etter landstreffet kan du kan sette deg på ferje i Stavanger og reise til Danmark.

På landstreffet sist sommer ble det annonsert at neste treff skulle gjennomføres på en av strendene i Sola. Det fikk vi dessverre ikke til på grunn av omstendigheter vi ikke hadde kontroll på.

Vi har likevel vært heldige og få avtale med Sauda Fjordhotell om at de skal servere festmiddag for oss lørdag 2. juli 2022. Her er det i tillegg muligheter for å bestille rom for overnatting der det er mulig å ha med seg hund(er). SeSauda Fjordhotell – Herregårdshotell i Sauda

Selv om det er mulig å booke på nett, anbefales det å ringe 47 51 99 33/52 78 23 63 for å bestille overnatting.  Vis til landstreffet til NBK.

Hotelldirektøren har forsikret om alle spøkelser har roet seg etter at «åndenes makt» var til stede vinteren 2021.

Det vil også være mulig å overnatte ved Sauda Fjordcamping. Garantert fritt for spøkelser.

Overnatting og campingplass – Sauda Fjordcamping – Fra fjord til fjell

Her er det mulighet for å leie hytte, bo i telt eller campingbil/-vogn. Også her anbefales det å ringe inn din bestilling på telefon 52 78 18 00. Vis til landstreffet til NBK

Det kan opplyses om at disse to lokasjonene er plassert like ved siden av hverandre, og mange aktiviteter vil derfor gjennomføres i dette området. Skytebanen ligger noen få kilometer fra stedet.

De som har planer om å dra på landstreff, bør alltid være tidlig ute med å bestille overnatting. Dersom du venter til det siste, kan det være at du må kjøre 5-10 minutt for å komme til et annet hotell, eller alt annet er opptatt. Det meste er erfaringsmessig fullt enten av andre deltakere eller andre gjester når det nærmer seg sommeren.

Det anbefales at turen til Sauda inngår som en del av årets sommerferie.

Legger du inn en dag eller to ekstra kan du i tillegg få med deg

Allmannajuvet | Sauda Ferie & Fritid

Folkets Hus – Sauda Kino

Industriarbeidermuseet og Åbøbyen – Ryfylkemuseet

Saudahallen – sentrumsbadet i Sauda – Saudahallen

Nærmere program med informasjon om påmelding til festmiddagen og de ulike aktivitetene, vil vi komme tilbake til når det nærmer seg. Landstreffet blir stusselig uten deltakere, i tillegg til at alle premier blir værende igjen lokalt. Så bestill overnatting og delta i dette inkluderende landstreffet med et familievennlig preg. Da kan du for all ettertid opplyse om at du var der den gang, og at du har vært i Sauda, «perlen i Ryfylke».

Utstillingens dommer: Anne Eissing fra Tyskland.