Ny medhjelper datagruppa

Mitt navn er Halvor Aasen. Jeg er bosatt på Eidsvoll Verk, gift og har 2 barn (17 og 20).
Jeg er utdannet sivilingeniør og arbeider i dag som prosjektleder og kartansvarlig i Nedre Romerike Vannverk IKS. Jeg har hatt Breton i 8 år og har for øyeblikket 2 hanner, en på 3 år og en valp. Min store interesse er skogsfugljakt, men jeg jakter også elg.

Jeg har ikke vært så aktiv i bretonmiljøet, bortsett deltakelse på enkelte prøver og samlinger, men var i 2020 med lavlandsgruppa i arbeidet med  lavlandsprøven. Klubben har mange flinke medlemmer som står på for å ivareta rasen vår på en best mulig måte og dette er et arbeid jeg kunne tenke meg å bidra mer aktivt i.

Halvor går inn som datahjelp i datagruppa og skal hjelpe til med kjøring av statistikker og øvrige bestillinger fra styret eller AR.