Ny medhjelper i web-gruppa: Ingvild Lundgård-Nolte

Ingvild Lundgård-Nolte har sagt jat til hjelpe til i webgrupen.

Kort presentasjon av Ingvild:

33 år.  Bor på Kvaløya ved Tromsø, sammen med min mann og våre to hunder. HagleHilda på 3 år og Otto på 13 år. Jeg er oppvokst med terriers, har trent og konkurrert i ulike grener innenfor hundesport. Ellers over gjennomsnittet interessert i hund, natur, fiske og småviltjakt. Etter å ha innsett at jeg var utrolig dårlig på støkkjakt ble HagleHilda anskaffet. Tross at jeg aldri skulle ha Breton. Nå er jeg helt betatt av rasen.

Jeg driver min egen instakonto @teamcusag og i fjor overtok jeg driften av SoMe (Sosiale Medier) hos nettbutikken @qualipet.no som selger hundegodis, hundeleker og kosttilskudd. For noen mnd siden åpnet de @designhund som jeg også har fått lov å drifte SoMe kontoene til.